Containerlocaties Buren

Hieronder vindt u de link naar de plaatsen van de ondergrondse containers in de gemeente Buren. Momenteel worden de ingediende zienswijzen en bezwaren behandeld. Intussen gaat de plaatsing van de containers die definitief goedgekeurd zijn door. 

» Bekijk hier de kaart met definitieve containerlocaties voor de gemeente Buren

Let op! Voor de plaatsen waar een bestaande container toch kan blijven staan, zijn de gebieden (de dikke blauwe lijnen) nog niet bijgewerkt. 

De meeste definitieve plaatsen van de ondergrondse containers zijn bekend. Deze zijn vastgesteld in besluiten van de voorzitter van het Algemeen Bestuur van Avri. Zodra het besluit is genomen, krijgen de inwoners een brief waarin staat welke ondergrondse container zij gaan gebruiken en wat de definitieve plaats is van deze container.

Hebt u nog geen brief ontvangen?

Controleer dan s.v.p. eerst of uw adres al in een van de lijsten met adressen staat (zie hieronder bij Documenten). 

  • Zo nee, dan ontvangt u de brief later, omdat de plaats van de ondergrondse container nog niet definitief is vastgesteld. 

  • Zo ja, stuur ons dan een e-mail op info@avri.nl of bel met 0345 - 58 53 53 om ons te laten weten dat u de brief niet ontvangen hebt. Dan sturen wij deze nog een keer. 

Documenten

Reageren

Wanneer u de tweede brief met daarin de definitieve plaats van de ondergrondse container hebt ontvangen, kunt u binnen zes weken bezwaar maken tegen de plaats van de container. Let er bij het opstellen van uw bezwaarschrift op dat u goede argumenten noemt op basis waarvan de plaats zou moeten worden aangepast. U kunt een bezwaar alleen per post indienen.
Hebt u een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@avri.nl. Dit contactformulier is niet bedoeld voor reacties over de plaats van de ondergrondse restafvalcontainers.