Klaar voor de start? Let op uw brievenbus en krant!

De komende tijd krijgen veel inwoners van Rivierenland post van Avri. Daarnaast verschijnt er veel informatie in kranten, op onze websites afvalscheidenheelgewoon.nl en avri.nl en op sociale media.

Deze post kunt u verwachten:

  • Als u voor het eerst de ondergrondse container gaat gebruiken, krijgt u in de week van 10 juni de brief met uw afvalpas en een folder over het gebruik van de ondergrondse container. 
  • Hebt u nu een kleine grijze container die u gaat gebruiken als container voor plastic verpakkingen en drinkpakken? Dan krijgt u in de week van 10 juni een brief met een code, waarmee u gratis uw kleine container kunt laten omruilen voor een grote.
  • Alle inwoners in Rivierenland krijgen in de week van 17 juni de nieuwe Afval&zo in de bus, boordevol informatie over de nieuwe manier van afval aanbieden.

Afvalkalender

De afvalkalender voor de periode juli tot en met december 2019 is vanaf eind juni te vinden op avri.nl en in de Avri-app. Een papieren kalender is op aanvraag beschikbaar.

Advertentie en animatie

In de lokale kranten verschijnt op 12/13 juni een grote advertentie waarin de belangrijkste informatie op een rijtje staat. Op Youtube en via sociale media kunt u onze animatie over de nieuwe manier van afval aanbieden bekijken. 

« Terug naar overzicht